MTB

Bo på Bergshotellet och cykla mountainbike i terräng

Cykla MTB i Järvsö

I Järvsö kan du cykla mountainbike på våra MTB-leder och trails under april till november. Vi har nybörjarleder och leder för den lite mer erfarna cyklisten.  Prova den blå Hokabacksleden som är på 3 km eller den längre röda Skästraleden på 11 km. I juli 2020 invigs två nya leder anpassade för familjen med små barn respektive för de mer erfarna cyklisterna. 

Hokabacksleden går på stig och grus. Den är en perfekt led för nybörjare med omväxlande terräng och fin utsikt. Skästraleden är en nybörjarled som även fungerar för den mer rutinerade mountainbikecyklisten. Leden går på grusväg, smala stigar och på maskingrävd led.

Juli 2020 inviger vi en ny grön nybörjarled på cirka 2 km. Perfekt för småbarnsfamiljen eller kompisarna som vill prova på mountainbike i skogen för första gången. Senare i sommar kommer vi även inviga en ny blå led för de lite mer erfarna montainbikecyklisterna. Båda lederna kommer att ha start och mål en liten bit bortanför hotellet. Det ser vi fram emot!

Dessutom finns det massor av kul stigar att cykla på i Järvsö. Tänk på att vara rädd om naturen och de vilda djuren du kan stöta på.

Vill du veta mer om Järvsö som bike park med cykling som mountainbike (MTB), downhill, pumptrack och trails  i Järvsö?

Boka MTB-paketet

Vid bokning av MTB-paketet för 2-6 personer en natt eller mer så ingår ledavgifter för mountainbike (MTB) för samtliga boende i rummet lika många dagar som ni övernattar.

Paketet gäller april – november. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

I paketet ingår
Ledavgifter MTB för bokade boendegäster lika många dagar som ni övernattar
Boende i rum 2-6 personer beroende på bokad rumskategori
Hotellets frukostbuffé för bokade boendegäster
Fri tillgång till bastu
Fritt Wifi
Fri parkering

För bokning ring 0651-565252 eller maila info@bergshotellet.se så hjälper vi dig.
Alternativt boka online genom att klicka på BOKA PAKET nedan. 

OBS. Kan bokas nu med ankomst från 4 juli 2020. OBS.

Glöm inte boka din cykelutrustning i god tid här >>