Cross country

Bo på Bergshotellet och cykla i terräng

Cykla cross country i Järvsö

Här i Järvsö kan du cykla cross country under maj till oktober. Vi har nybörjarleder och leder för den lite mer erfarna cyklisten.  Prova den blå Hokabacksleden som är på 3 km eller den längre röda Skästraleden på 11 km. I juli 2020 invigs två nya leder anpassade för familjen med små barn respektive för de mer erfarna cyklisterna. 

Hokabacksleden går på stig och grus. Den är en perfekt led för nybörjare med omväxlande terräng och fin utsikt. Skästraleden är en nybörjarled som även fungerar för den mer rutinerade mountainbikecyklisten. Leden går på grusväg, smala stigar och på maskingrävd led.

Juli 2020 inviger vi en ny grön nybörjarled på cirka 2 km. Perfekt för småbarnsfamiljen eller kompisarna som vill prova på mountainbike i skogen för första gången. Senare i sommar kommer vi även inviga en ny blå led för de lite mer erfarna montainbikecyklisterna. Båda lederna kommer att ha start och mål en liten bit bortanför hotellet. Det ser vi fram emot!

Dessutom finns det massor av kul stigar att cykla på i Järvsö. Tänk på att vara rädd om naturen och de vilda djuren du kan stöta på.

Vill du veta mer om Crosscountry-cykling i Järvsö?

Boka cross country-paketet

Vid bokning av boende för 2-5 personer per rum i minst en natt eller fler så bjuder vi samtliga boende i rummet på ledavgifter för cross countrycykling lika många dagar som ni övernattar.

Erbjudandet gäller maj – oktober. Kan inte användas tillsammans med andra erbjudanden och gäller endast vid ordinarie pris på hotellrum. 

För bokning ring 0651-565252 eller maila info@bergshotellet.se så hjälper vi dig.
Alternativt boka online genom att klicka på BOKA PAKET nedan.

Glöm inte boka din cykelutrustning i god tid här >>