Järvsö Skills Park

Pump track och teknikträningsområde

Prova på pump track i Järvsö

Har du någonsin provat att cykla pumptrack? Inte, då är det verkligen dags. Det är dessutom gratis för alla. Vi har en Pumptrack med Bowl som passar alla från nybörjare till mer avancerade samt en Dual Pumptrack som passar bäst för dem med lite mer erfarenhet. Passa även på att träna upp tekniken i vårt teknikträningsområde.  Ta med egen cykel eller hyr en Pumptrackcykel på Järvsö Bergscykel Park.

Två riktiga, professionella pump tracks

Järvsö Skills Park erbjuder två pumptracks och ett teknikträningsområde. Pump tracksen är byggda av Velosolutions och bjuder på en unik design och kvalité på asfalt - de är roliga för allt med hjul och för alla åldrar. Kick bikes, balanscyklar, bmx-cyklar, mountainbikes, skateboards eller cyklar som är specialgjorda för pumptrack-cykling.

I teknikträningsområdet finns det olika hinder där du övar upp dina färdigheter i olika svårighetsgrader - allt för att göra dig till en bättre cyklist!

Den ena pumptracken har en bowl i mitten och är ritad för att utmana din kreativitet - roliga linjer och sköna hopp blandat med suget i magen när du pumpar runt på banan . Så roligt att man aldrig vill gå hem.

Cykla med vänner

Dual banan består av två identiska banor där kan du utmana någon i familjen, en kompis eller varför inte chefen på konferensen - snabbt och fartfyllt - det är dessutom roligt att se på för de som väljer att vara åskådare.

Och tro inte att detta bara är för tonåringar. Vi har barn från 2-3 års ålder som cyklar i våra pump tracks. Och den, ännu så länge, äldste person vi har hört talas om som cyklat är över 70 år. Enligt ryktet på byn.

Vid slutet av dagen då det är dags att vända hem står våra pizza- och glassbufféer uppdukade så ni kan fylla med energi igen. Njut på vår soliga altan och om barnen fortfarande har ork kvar, ja då finns ju vår barnled precis utanför med full uppsikt för dig som förälder. 

Pumpa dig runt och känn suget i kurvorna – det är beroendeframkallande!

Boka Pumptrack-paketet

Vid bokning av Pumptrack-paketet för 3-6 personer i minst två nätter så ingår hyran för två pumptrackcyklar för en vuxen (26”) och ett barn (24”) i två dagar.

Erbjudandet gäller under Järvsö Skills Parks öppettider.
Den är normalt sett öppen april – november under förutsättning att det inte är snö och is.
Kan inte användas med andra erbjudanden och gäller endast vid ordinarie pris på hotellrum.

I paketet ingår
Två cyklar för pumptrack i två dagar - dagtid eller kvällstid – 1 vuxen (26”) och 1 barn (24”)
Boende i rum 3-6 personer beroende på vald rumskategori
Hotellets frukostbuffé för bokade boendegäster
Fri tillgång till bastu
Fritt Wifi
Fri parkering

Cyklarna kan bokas för användande dagtid eller kvällstid.
Varför inte börja dagen med att cykla downhill, övergå till mtb efter lunch och avsluta dagen med att hela familjen pumpar runt i pumptracken?
Kom ihåg att de flesta, även de mest vältränade, inte orkar cykla pumptrack mer än cirka 30-45 minuter. Orkar du mer?

För bokning ring 0651-565252 eller maila info@bergshotellet.se så hjälper vi dig.
Alternativt boka online genom att klicka på knappen nedan.

Hyr cykel och utrustning

Boka din cykel för pumptrack hos Järvsö Bergscykel Park.