Järvzoo

Djurparken som mest liknar vildmark!

Järvzoo för hela familjen

Järvzoo är en magisk och minnesvärd upplevelse för hela familjen. Det är beläget på sydsidan av Öjeberget bara några minuter från Bergshotellet och det är öppet året runt. På Järvzoo djurpark möter du de nordiska djuren som brunbjörn, varg, lodjur, älg och ren i deras vilda vardag genom ett tre kilometer långt äventyr till fots. Njut av tystnaden och den trolska stämningen, den vilda orörda skogen och spana efter vad som rör sig i den. Längs vägen finns flera oaser där du kan sitta ner och vila, njuta av utsikten och kanske något gott att äta eller dricka. En riktig naturupplevelse som passar barn, familj och alla som är djur- och naturintresserade!

Ett besök på Järvzoo djurpark är en upplevelse för hela familjen

Vilda konferenser i Järvzoo

Gör något annat för att upptäcka något nytt. Sittande möte i all ära men walk and talk vidgar vyerna och öppnar sinnena. Att promenera bland vargar, brunbjörnar och lodjur ger definitivt ger nya perspektiv. 

En konferens på Järvzoo erbjuder så mycket mer än ett vanligt möte. Här blir vistelsen på ett naturligt sätt unik med en inspirerande miljö med skogen, bergen och Nordens vackra och vilda djur runt knuten. Järvzoo är en året om-destination och erbjuder mängder av alternativ av möteslokaler och aktiviteter för både stora och små grupper.

Med bra förbindelser, endast 3 timmar från Stockholm och Mälardalen och 1,5 timme från Gävle och Sundsvall är vi en perfekt knutpunkt mitt i vackra Hälsingland.

Välkomna till vildmarken!