Downhill

Bo på Bergshotellet och upplev den härliga känslan av utförsåkning med cykel!

Cykla downhill i Järvsö

Har du cyklat downhill i Sveriges roligaste bike park? Inte, då är det dags att prova. Järvsö Bergscykel Park har leder för alla nivåer så alla i familjen kan hitta sin nivå från enklaste gröna, till blåa, röda och svarta leder och trails. 

Nybörjare? Då har vi perfekta gröna nybörjarleder. Proffs? Då kan du köra våra svarta utmanande leder. Mittemellen? Då har vi härliga blåa och gröna leder som kommer att ge dig lagom stora utmaningar. Downhillcykling är en kul aktivitet för hela familjen, kompisarna eller konferensen.

 

Du åker lift upp på berget och cyklar ned i leder som byggts för hand och med grävmaskiner. Det är en unik upplevelse att cykla downhill. Och det är verkligen cykling för alla. Du kan cykla med egen downhill utrustning eller hyra allt du behöver på Järvsö Bergscykel Park.  

Boka Downhill-paketet

Vid bokning av Downhill-paketet i familjerum för 2-6 personer per rum i minst två nätter så ingår två liftkort per rum i två dagar.

Erbjudandet gäller under cykelparkens öppettider. Kan inte användas tillsammans med andra erbjudanden. Downhillcykling rekommenderas från 10 år eller 140 cm lång.

I paketet ingår
Två liftkort per rum i två dagar
Boende i rum för 2-6 personer beroende på vald rumskategori
Hotellets frukostbuffé för bokade boendegäster
Fri tillgång till bastu
Fritt WiFi
Gratis parkering

För bokning ring 0651-565252 eller maila info@bergshotellet.se så hjälper vi dig.
Alternativt boka online genom att klicka på BOKA PAKET nedan.