Våra rum

Bo mysigt mitt i Järvsöbacken

I våra rum finns det gott om plats för upp till sex personer. Perfekt för den stora familjen. Samtliga våra rum har torkskåp så du kan torka blöta kläder efter en dags skidåkning eller cykling. Nedan kan du hitta rummet som passar er och ert boende.

Våra olika rumstyper

Dubbelrum

2+1 bäddar | Boyta: 19 kvm

Vårt minsta rum mäter 19 kvm och har plats för 3 personer. Här erbjuder vi en dubbelsäng och en enkelsäng som fälls ut från vägg. Ett charmigt rum för paret eller den lilla familjen. Rummet har en sittgrupp med två fåtöljer och balkong (2 rum har ej balkong). De nytillverkade sängborden i 100-årig järvsöfura från kyrkön och det vackra överkastet i linne från linväveriet i Växbo ger ett vilsamt rum som vi hoppas doftar Järvsö.

✓ Dubbelsäng
✓ Väggmonterad viksäng
✓ Två fåtöljer och bord
✓ Badrum med dusch
✓ Torkskåp
✓ Balkong / terrass / altan
 

Familjerum

3+2 bäddar | Boyta: 25 kvm

Plats för upp till 5 personer. Här sover man i en dubbelsäng, en enkelsäng, en väggmonterad viksäng och en något mindre bäddsoffa (140 x 200 cm).

Ett mycket prisvärt rum med en vilsam inredning. Förvaring både i dubbelgarderob och stora sänglådor. Bra att veta är att det också finns ett stort skid- och cykelrum på plan 1 för hotellets gäster att lämna sin utrustning i. Rummen är vilsamt inredda med färg och form från Järvsö förr och nu.

✓ Dubbelsäng + enkelsäng
✓ Väggmonterad viksäng
✓ Bäddsoffa
✓ Två fåtöljer och bord
✓ Badrum med dusch
✓ Torkskåp
✓ Balkong / terrass / altan

Familjerum+

2+3 bäddar | Boyta: 29 kvm

Ett rymligt hörnrum på 29kvm för den större familjen! Här finns det gott om plats för 5 personer, med en dubbelsäng, en enkelsäng som fälls ut från vägg och en bäddsoffa för två personer är det här generösa rummet något att längta till!

Med 100-årig Järvsöfura i sängborden, linnetextilier och en tonad linblomsblå vill vi skapa ett vilsamt rum där det finns plats att både sova och umgås.

✓ Dubbelsäng
✓ Väggmonterad viksäng
✓ Bäddsoffa
✓ Två fåtöljer och bord
✓ Badrum med dusch
✓ Torkskåp
✓ Balkong / terrass / altan

Familjerum Deluxe

4+2 bäddar | Boyta: 33 kvm

Det här är vårt största rum, här finns plats för upp till 6 personer att både sova och umgås. Med en dubbelsäng, våningssäng med bred underslaf och normalbred överslaf, samt en skön bäddsoffa för två blir det här ett lyxigt boende. Perfekt hotellrum för barnfamiljen.

Familjerum Deluxrum är ett hörnrum med fönster och balkong ned mot dalen och byn. Med sängbord av 100-årig järvsöfura, linöverkast och kvalitets armaturer hoppas vi ge dig en känsla av Järvsö både förr och nu.

✓ Dubbelsäng
✓ Familjesäng (90+150cm)
✓ Bäddsoffa
✓ Tre fåtöljer och bord
✓ Badrum med dusch
✓ Torkskåp
✓ Balkong / terrass / altan

Vår inredning

Bergshotellets inredning är en nytolkning av Järvsös traditionella inredningsstil med fokus på olika trämateriel och lin. Våra ledord har varit berg, trend och tradition med nära samarbete med lokala samarbetspartners som till exempel Växbo Lin, Anna-Carin Åsbrink från Måleriverkstan och Humlemo.

Våra produkter

Vi använder oss av EcoLogiqs hudvårdsprodukter som är tillverkade i Sverige med minimal påverkan på miljön.

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.