Cykla MTB i Järvsö Bike Park

Cykla MTB, downhill och pumptrack i Järvsö, Sweden

I Järvsö har Cykla Järvsö familjevänliga leder för dig som cyklar MTB. Vi har gröna, blåa och röda leder så att alla i hela familjen, oavsett ålder eller kunskapsnivå, ska hitta sin favorit. Självklart passar lederna perfekt även för konferensen.

Vill treåringen cykla i skogen på sin springcykel, femåringen cykla sin första tur i skogen eller vill du ta med ettåringen i cykelkärra? Då kan du prova den gröna leden Järvsöbaden Badtjärn som är bred, slät och flack. 

Eller vill de i familjen, som cyklat den gröna leden, få lite mer utmaning och prova vår nya blåa led Badtjärns Blåa som ger både uppförsbackar och härliga utförsbackar?

Varför inte låta den i familjen som cyklat mycket få en riktig utmaning och cykla den röda Skästrabergsleden som är 11 km lång med varierande cykling?      

Järvsö Bergscykel Park, även kallad Järvsö Bikepark, bjuder på flowig liftburen cykling och är en perfekt bike park för MTB, pumptrack och liftburen cykling. Eftersom Bergshotellet är beläget så gott som i mitten av alla cykelaktiviteter, behöver du inte begränsa dig när du bor hos oss.

Du kan cykla MTB på våra leder, prova på våra pumptracks och teknikträningsområde i Järvsö Skills Park eller enkelt rulla ner till liften för en dag med liftburen cykling i Järvsö Bergscykel Park – JBP. Du kan förstås även cykla på landsväg (Road Bike), Gravel eller mer stillsamt med picknickkorgen och familjen på en vanlig cykeltur. Järvsö cykelpark är en cykeldestination med cykling för alla. 

Våra aktiviteter inom cykling och MTB i Järvsö

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.