Cykla MTB i Järvsö Bike Park

Cykla MTB, downhill och pumptrack i Järvsö, Sweden

I Järvsö har Cykla Järvsö familjevänliga leder för dig som cyklar MTB. Vi har gröna, blåa och röda leder så att alla i hela familjen, oavsett ålder eller kunskapsnivå, ska hitta sin favorit. Självklart passar lederna perfekt även för konferensen.

Vill treåringen cykla i skogen på sin springcykel, femåringen cykla sin första tur i skogen eller vill du ta med ettåringen i cykelkärra? Då kan du prova den gröna leden Järvsöbaden Badtjärn som är bred, slät och flack. 

Eller vill de i familjen, som cyklat den gröna leden, få lite mer utmaning och prova vår nya blåa led Badtjärns Blåa som ger både uppförsbackar och härliga utförsbackar?

Varför inte låta den i familjen som cyklat mycket få en riktig utmaning och cykla den röda Skästrabergsleden som är 11 km lång med varierande cykling?      

Järvsö Bergscykel Park, även kallad Järvsö Bikepark, bjuder på cykling för alla och är en perfekt bike park för MTB, pumptrack och downhill. Eftersom Bergshotellet är beläget så gott som i mitten av alla cykelaktiviteter, behöver du inte begränsa dig när du bor hos oss.

Du kan cykla MTB på våra leder, prova på våra pumptracks och teknikträningsområde i Järvsö Skills Park eller enkelt rulla ner till liften för en dag med downhill i Järvsö Bergscykel Park – JBP. Du kan förstås även cykla på landsväg (Road Bike), Gravel eller mer stillsamt med picknickkorgen och familjen på en vanlig cykeltur. Järvsö cykelpark är en cykeldestination med cykling för alla. 

Våra aktiviteter inom cykling och MTB i Järvsö

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.