Boka boende

Välkommen till Bergshotellet!

Här finns stora rymliga familjerum för dig som letar efter ett familjehotell med skidåkning eller cykling utanför dörren, restaurang öppen för frukost, lunch och middag. En shop- och uthyrning  av cyklar och skidor.

Du kan boka ditt boende hos oss på flera olika sätt, så välj det som passar dig bäst. Antingen använder du vårt onlineboknings-system, ringer oss på telefon, eller skickar oss ett mail.

Eller så kan du helt enkelt fylla i en bokningsförfrågan nedan.

Vi ser fram emot att ha dig som gäst!

Detta ingår alltid i din bokning

Boka via formulärförfrågan

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.