Lediga tjänster

Är du vår nya medarbetare?

Lediga tjänster just nu:

Kökschef med goda ledaregenskaper

Vill du bli en del av vårt team på Bergshotellet i Järvsö? Vår krögare tackar för sig efter nio år och går vidare mot nya utmaningar. Vi tar över restaurangen i egen regi och söker en kökschef som vill vara med och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. På Bergshotellet har vi öppet alla dagar året om från tidig frukost till sen kväll. Våra gäster är aktiva barnfamiljer, konferensgäster, seniorer och lokala gäster. Järvsö expanderar snabbt och är en skid- och MTB-destination att räkna med. Bergshotellet satsar starkt framåt och restaurangen har fin tillväxt. Nu söker vi dig som vill leda vårt köksteam i härliga Järvsö!

Om rollen

Vi söker dig som brinner för att erbjuda bästa möjliga matupplevelser i restaurangen. Du brinner lika mycket för att vara en trygg och god ledare som för arbetet i köket. På Bergshotellet jobbar vi tillsammans för att ge våra gäster den absolut bästa upplevelsen. Du ingår i företagets ledningsgrupp.

Din profil

Rätt person för den här tjänsten vet precis vad som krävs. Vi lägger störst vikt vid dina ledaregenskaper, kunskap om köksekonomi samt tidigare erfarenhet från arbete som kökschef med ett stort intresse för mat. Du förstår att vikten av leverans med kvalitet och med personligt engagemang är avgörande för framgång.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i ett företag som har fokus på utveckling med tydliga mål. Som anställd på Bergshotellet får du en rad förmåner. Förutom fast lön, så ingår vinstdelning, friskvårdsbidrag samt rabatter på logi och mat. Vi arbetar även med träning och utbildning kring ledarskap, kommunikation, personlig utveckling och mer specifika utbildningar för yrket. Vi är anslutna till Visita och har kollektivavtal. 

Ansökan

Tillträde enligt överenskommelse och arbetstiderna är varierande under vardagar, kvällar och helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår hotellchef Linda Haglund på 073-021 36 47 eller VD Rikard Wildhuss på 070-550 80 10. Skicka frågor och din ansökan till: rikard.wildhuss@bergshotellet.se Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte med att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig senast den 15 juni 2024.

Kvalificerade kockar

Vill du bli en del av vårt team på Bergshotellet i Järvsö? Vi söker nu kvalificerade kockar som vill vara med och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. På Bergshotellet har vi öppet alla dagar året om och våra gäster är till största delen aktiva barnfamiljer, seniorer, lokala gäster och konferensgäster. Järvsö expanderar snabbt och har blivit en skid- och cykeldestination att räkna med. Med härlig entreprenörsanda, vacker natur och mängder av aktiviteter erbjuder Järvsö bästa tänkbara boendemiljö.

Om rollen

Vi söker dig som brinner för arbete i ett bra kök med ambitiösa medarbetare. Du kan arbeta varierade tider med pass under dagtid, kvällstid och varannan helg. Vi erbjuder fasta tjänster 50–100 %. På Bergshotellet jobbar vi tillsammans för att ge våra gäster den absolut bästa upplevelsen.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från à la carte-service. Som person är du glad, motiverad och stresstålig och tycker om att arbeta i team och lösa problem tillsammans så att vi på bästa sätt kan möta våra gäster och infria deras förväntningar.

Vi erbjuder dig

På Bergshotellet i Järvsö har alla huvudrollen för att göra våra gäster nöjda. Nu har du möjlighet att bli en del i vårt team där vi tillsammans fortsätter utveckla och leverera härliga mat- och serviceupplevelser. Vår restaurang, som är belägen i Bergshotellet mitt i vårt starkt expanderande Järvsö, är en viktig del av utvecklingen i byn. Vi är stolta över att råvarorna i restaurangen i första hand är lokala och svenska och att vi arbetar med väl genomarbetade menyer. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö i vackra omgivningar med trevliga kollegor som är stolta över det vi gör och sprider glädje på arbetsplatsen varje dag. I Järvsö kan du vara ute i naturen, cykla eller åka skidor på dagen och komma in och jobba på kvällen. Vi kan även hjälpa till med tips kring boende.

Ansökan

Tillträde enligt överenskommelse och arbetstiderna är varierande under vardagar, kvällar och helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pär Johansson Jonsing, Krögare på Restaurang Bergshotellet. Skicka frågor och din ansökan till: par@bergshotellet.se Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte med att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!

Serveringspersonal

Vill du bli en del av vårt team på Bergshotellet i Järvsö? Vi söker nu erfaren serveringspersonal som vill vara med och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. På Bergshotellet har vi öppet alla dagar året om och våra gäster är till största delen aktiva barnfamiljer, seniorer, lokala gäster och konferensgäster. Järvsö expanderar snabbt och har blivit en skid- och cykeldestination att räkna med. Med härlig entreprenörsanda, vacker natur och mängder av aktiviteter erbjuder Järvsö bästa tänkbara boendemiljö.

Om rollen

Vi söker dig som brinner för arbete i matsal med arbetsuppgifter såsom hov, bar, bordsservering. Du arbetar varierade tider med pass mestadels under  kvällstid och helger. Vi erbjuder fasta tjänster 50–100 % men även extrajobb. På Bergshotellet jobbar vi tillsammans för att ge våra gäster den absolut bästa upplevelsen.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från à la carte-servering. Som person är du glad, motiverad och stresstålig och tycker om att arbeta i team och lösa problem tillsammans så att vi på bästa sätt kan möta våra gäster och infria deras förväntningar.

Vi erbjuder dig

På Bergshotellet i Järvsö har alla huvudrollen för att göra våra gäster nöjda. Nu har du möjlighet att bli en del i vårt team där vi tillsammans fortsätter utveckla och leverera härliga mat- och serviceupplevelser. Vår restaurang, som är belägen i Bergshotellet mitt i ett starkt expanderande Järvsö. Vi är stolta över att råvarorna i restaurangen i är valda med omsorg och att vi arbetar  med väl genomarbetade menyer. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö i vackra omgivningar med trevliga kollegor som är stolta över det vi gör och sprider glädje på arbetsplatsen varje dag. I Järvsö kan du vara ute i naturen, cykla eller åka skidor på dagen och komma in och jobba på kvällen. Vi kan även hjälpa till med tips kring boende.

Ansökan

Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pär Johansson Jonsing och Moa Jonsing, krögare på Restaurang Bergshotellet. Skicka frågor och din ansökan till: moa@bergshotellet.se Vi behandlar ansökningar tillsättning av tjänster löpande.  Så vänta inte med att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.