Lediga tjänster

Är du vår nya medarbetare?

Lediga tjänster just nu:

Kvalificerade kockar

Vill du bli en del av vårt team på Bergshotellet i Järvsö? Vi söker nu kvalificerade kockar som vill vara med och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. På Bergshotellet har vi öppet alla dagar året om och våra gäster är till största delen aktiva barnfamiljer, seniorer, lokala gäster och konferensgäster. Järvsö expanderar snabbt och har blivit en skid- och cykeldestination att räkna med. Med härlig entreprenörsanda, vacker natur och mängder av aktiviteter erbjuder Järvsö bästa tänkbara boendemiljö.

Om rollen

Vi söker dig som brinner för arbete i ett bra kök med ambitiösa medarbetare. Du kan arbeta varierade tider med pass under dagtid, kvällstid och varannan helg. Vi erbjuder fasta tjänster 50–100 %. På Bergshotellet jobbar vi tillsammans för att ge våra gäster den absolut bästa upplevelsen.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från à la carte-service. Som person är du glad, motiverad och stresstålig och tycker om att arbeta i team och lösa problem tillsammans så att vi på bästa sätt kan möta våra gäster och infria deras förväntningar.

Vi erbjuder dig

På Bergshotellet i Järvsö har alla huvudrollen för att göra våra gäster nöjda. Nu har du möjlighet att bli en del i vårt team där vi tillsammans fortsätter utveckla och leverera härliga mat- och serviceupplevelser. Vår restaurang, som är belägen i Bergshotellet mitt i vårt starkt expanderande Järvsö, är en viktig del av utvecklingen i byn. Vi är stolta över att råvarorna i restaurangen i första hand är lokala och svenska och att vi arbetar med väl genomarbetade menyer. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö i vackra omgivningar med trevliga kollegor som är stolta över det vi gör och sprider glädje på arbetsplatsen varje dag. I Järvsö kan du vara ute i naturen, cykla eller åka skidor på dagen och komma in och jobba på kvällen. Vi kan även hjälpa till med tips kring boende.

Ansökan

Tillträde enligt överenskommelse och arbetstiderna är varierande under vardagar, kvällar och helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pär Johansson Jonsing, Krögare på Restaurang Bergshotellet. Skicka frågor och din ansökan till: par@bergshotellet.se Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte med att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig senast den 17 september 2023.

Serveringspersonal

Vill du bli en del av vårt team på Bergshotellet i Järvsö? Vi söker nu erfaren serveringspersonal som vill vara med och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. På Bergshotellet har vi öppet alla dagar året om och våra gäster är till största delen aktiva barnfamiljer, seniorer, lokala gäster och konferensgäster. Järvsö expanderar snabbt och har blivit en skid- och cykeldestination att räkna med. Med härlig entreprenörsanda, vacker natur och mängder av aktiviteter erbjuder Järvsö bästa tänkbara boendemiljö.

Om rollen

Vi söker dig som brinner för arbete i matsal med arbetsuppgifter såsom hov, bar, bordsservering. Du arbetar varierade tider med pass mestadels under  kvällstid och helger. Vi erbjuder fasta tjänster 50–100 % men även extrajobb. På Bergshotellet jobbar vi tillsammans för att ge våra gäster den absolut bästa upplevelsen.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från à la carte-servering. Som person är du glad, motiverad och stresstålig och tycker om att arbeta i team och lösa problem tillsammans så att vi på bästa sätt kan möta våra gäster och infria deras förväntningar.

Vi erbjuder dig

På Bergshotellet i Järvsö har alla huvudrollen för att göra våra gäster nöjda. Nu har du möjlighet att bli en del i vårt team där vi tillsammans fortsätter utveckla och leverera härliga mat- och serviceupplevelser. Vår restaurang, som är belägen i Bergshotellet mitt i ett starkt expanderande Järvsö. Vi är stolta över att råvarorna i restaurangen i är valda med omsorg och att vi arbetar  med väl genomarbetade menyer. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö i vackra omgivningar med trevliga kollegor som är stolta över det vi gör och sprider glädje på arbetsplatsen varje dag. I Järvsö kan du vara ute i naturen, cykla eller åka skidor på dagen och komma in och jobba på kvällen. Vi kan även hjälpa till med tips kring boende.

Ansökan

Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pär Johansson Jonsing och Moa Jonsing, krögare på Restaurang Bergshotellet. Skicka frågor och din ansökan till: moa@bergshotellet.se Vi behandlar ansökningar tillsättning av tjänster löpande.  Så vänta inte med att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig senast den 31 oktober 2023.

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.