Aktiv konferens i Järvsö, Hälsingland

Aktiv konferens med övernattning i Järvsö, Hälsingland

Konferens med övernattning och aktiviteter nära Stockholm i Järvsö, Hälsingland

Aktiv konferens med övernattning är oöverträffat för att skapa teamkänsla i en grupp eller ta era utmaningar till nästa nivå. Utveckla tankar, göra klart affärsplanen, umgås, utöva en rolig aktivitet ihop, äta, dricka och skratta tillsammans.

Här konfererar ni mitt bland alla aktiviteter som MTB-cykling, skidåkning, forsen och vandring, med rymliga rum med torkskåp, flera olika konferenslokaler, restaurang där Hälsingland möter världen, hyra och förvaring av cyklar och skidor i huset. 

Konferens med aktiviteter

Söker ni en aktiv konferens med övernattning och roliga aktiviteter nära Stockholm då har du kommit rätt. Det är viktigt att anpassa aktiviteterna under konferensen efter dina konferensdeltagares förmåga och konferensens syfte och mål. Att inkludera aktiviteter under konferensen kan inte bara göra den mer minnesvärd utan också förstärka konferensens budskap, göra den mer minnesvärd samt förstås öka deltagarnas engagemang och samarbetsförmåga.

Du kan integrera en rad aktiviteter på er konferens som till exempel teambuilding-övningar, utomhusaktiviteter, aktiv matlagning, kulturella utflykter, sportaktiviteter, konst och kreativa aktiviteter, mentala utmaningar, musik och underhållning i form av musik quiz eller varför inte friluftsliv och äventyr. Det är förstås naturligt att cykla MTB eller åka skidor då vi har perfekta förutsättningar för det här i Järvsö och i Hälsinglands fina skogar, älvar och berg. Hälsinglands fantastiska natur väntar precis utanför dörren här på Bergshotellet i Järvsö.

Konferens nära Stockholm

För många företag är det attraktivt med konferens nära Stockholm. Har man kontoret i Stockholm kan närheten vara viktig för att spara tid samt att finns ett stort utbud av konferenshotell och aktiviteter nära Stockholm.

Vill du ha nästa konferens nära Stockholm men ändå lite längre bort? Det tar endast drygt 3 timmar med bil eller tåg till Järvsö från Stockholm. Vi har ett stort utbud av aktiviteter för din konferens. Och du kan hålla hela gruppen samlad och slipper få konferensdeltagare som ”smiter iväg” på annat. Inte minst viktigt närheten till vår vackra natur och möjligheterna till aktiviteter på er konferens.  

Konferens nära Uppsala, Gävle, Söderhamn, Hudiksvall, Falun, Sundsvall och Östersund

Samma gäller förstås ifall ert företag är beläget i till exempel Uppsala, Gävle, Söderhamn, Hudiksvall, Sundsvall eller Östersund. Det tar cirka 1 timme till Järvsö från Söderhamn och Hudiksvall, cirka 2 timmar från Falun och Sundsvall, knappt 3 timmar från Uppsala och Östersund samt 1,5 timmar från Gävle.  

Konferens i Hälsingland

Bergshotellet i Järvsö är beläget i underbara Hälsingland. Hälsingland är den perfekta platsen för din aktiva konferens med övernattning.

Hälsingland är en attraktiv plats att genomföra konferenser på om du letar efter en naturskön och avskild miljö som ska främja kreativitet och ge deltagarna en paus från stadens stress. Det ger också en möjlighet att utforska regionens kultur och historia samt dra nytta av alla de aktiviteter som passar utmärkt för er aktiva konferens. Här hittar ni aktiviteter som MTB-cykling och skidåkning som passar alla nivåer.   

I Hälsingland finns många lokala producenter av grönsaker, fisk, kött och mejeriprodukter, som vi försöker ta till vara på så långt det är möjligt i vår restaurang. 

Landskapet Hälsingland är beläget i södra Norrland och gränsar till Gästrikland och Dalarna. Visste du förresten att Hälsingland är ett inbyggarnamn och har betydelsen ”hälsingars land”? Kommer du hit på er nästa aktiva konferens lovar vi att att det blir ”ditt land”! 

Konferens i Järvsö

Vi vill självklart välkomna er till Bergshotellet för er konferens och hoppas att vi kan bli ett alternativ för er nästa konferens i Järvsö, Hälsingland. Ibland kan man behöva variation eller vill vara i en annan typ av miljö för sin aktiva konferens. Eller så är gruppen så pass stor att de behöver bo på flera ställen. 

På Järvsöbaden finner ni en historisk anrik miljö för er nästa konferens. Stora grupper kan bo både på Bergshotellet och Järvsöbaden. Konferenslokalerna på Järvsöbaden är moderna och välutrustade och Järvsöbaden har lokaler för upp till 180 personer i biosittning.

Vill ni ha konferens med SPA? Då vill vi tipsa om Orbaden Spa & Resort som är beläget cirka 20 minuter från Järvsö. Orbaden är känt som Hälsinglands Riviera och har varit känt som badort i 100 år. På Orbaden kan du kombinera konferensen med härliga upplevelser i deras SPA som bland annat erbjuder pool utomhus och inomhus, bastu och förstås en massa härliga behandlingar. 

Erbjudanden - Konferens i Järvsö

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.