Aktiviteter att göra i Järvsö

Det finns massor att göra runt Bergshotellet - året runt!

Här har vi samlat ett urval av de aktiviteter vi tycker är kul för barnfamiljen, kompisgänget och konferensen. Välkomna!

Äventyret väntar utanför dörren i Järvsö

Järvsö erbjuder någon spännande aktivitet att göra året runt. Skidåkning i Järvsöbacken, cykla MTB i vår bike park, cykla utför i Järvsö Bergscykel Park, cykla pumptrack eller dirt, vandra på fina vandringsleder, besöka Vildriket (tidigare Järvzoo), upplev forsen eller varför inte bara andas lite när du är här. Aktiviteter bokas direkt via respektive aktivitetsarrangör. 

Förutom familjevänlig MTB-cykling vill vi slå ett extra slag för vandring med barn i Järvsö. Prova våra barnvänliga vandringsleder som Badtjärn, Trappstigen, Kyrkön, Järvsö Klack, eller Järvsöklacken som den även kallas.      

Ha så k

Paket och erbjudanden

Här hittar du våra kampanjer och erbjudanden. Kanske hittar du exakt vad du letar efter?

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.