7-rätters middag

7 – rättersmiddag istället för det klassiska julbordet!

Vi välkomnar er att i december sitta ner och avnjuta en 7 rätters middag hos oss på Restaurang Bergshotellet i Järvsö! Ni börjar på vår terass med varm glögg och pepparkaka från Finsmakeriet.

 

Vår kökschef och krögare Pär har skapat en välkomponerad meny med smaker från havet, skogen och Hälsingland. Kvällen inleds med smakrika aptitretare som följs av en förrätt, en fiskrätt och en kötträtt, alla skapade av svenska råvaror. Efter det serveras ni lokala ostar för att sedan avsluta kvällen på det enda rätta sättet, en fantastisk dessert och massa godsaker till kaffet. Givetvis serverar vi också vegetariska rätter.

Pris: 595 kr/ person

Bokningsbart: 29 nov-16 dec. Ons-Lör med sista ankomst kl 19.30.

För den som önskar så finns det utvalda viner till alla rätter.

 

Något väldigt gott istället för julbordet helt enkelt.

Bord bokas via

0651/56 52 56

restaurangen@bergshotellet.se

 

Varmt välkomna till oss på berget i Järvsö!

Pär & Moa med personal.

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.