Active Life Järvsö

Naprapati och massage i Järvsö

Längtar din kropp efter massage eller en naprapatbehandling? I samarbete med Lisa Seliberg på Active Life i Järvsö kan du få akutavhjälpande, förebyggande- och rehabiliterande behandlingar. Eller varför inte bara för välbefinnande? Active Life naprapat- och friskvårdsklinik finns bara ett par hundra meter nedanför Bergshotellet på Vallmogränd 1. Det går även att få behandling här på hotellrummet vid specialbokningar.

Lisa Seliberg driver kliniken och har arbetat som legitimerad naprapat sedan 2004. Samarbete finns med Falck Healthcare.

Naprapati

Naprapater arbetar med såväl förebyggande, akutavhjälpande som rehabiliterande behandlingar av olika smärttillstånd.

Massage

Avslappning, hälsa, välbefinnande! Massage är en bra metod för att minska spänningar i kroppen och göra muskler mjuka och elastiska.

Ta behandlingen till hotellrummet

Vid behov går det även att boka behandling till rummet. Specialbokning görs då direkt med Lisa Seliberg.

Varför naprapati och massage?

Stressrelaterade besvär i axlar, nacke samt huvudvärk är vanligt förekommande i dagens samhälle. Även hos barn och ungdomar är detta vanliga besvär och då ofta på grund av för många timmar framför dataspel eller hängande över en Ipad. Ofta har man också har svårt att få tiden att räcka till i vardagen att gå iväg och få hjälp med sina besvär. Passa på att ta tag i dina besvär nu när du är ledig och boka en behandling.

Känner du kanske av ländryggen och vader de första skiddagarna. Här kan du få hjälp med både led-och muskelbesvär. Ju fortare man tar tag in en idrottsskada eller smärttillstånd desto fortare går det att lindra. Mer info hittar du på activelifeab.se.

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.