Active Life Järvsö

Naprapati och massage i Järvsö

Längtar din kropp efter massage eller en naprapatbehandling? I samarbete med Lisa Seliberg på Active Life i Järvsö kan du få akutavhjälpande, förebyggande- och rehabiliterande behandlingar. Eller varför inte bara för välbefinnande? Active Life naprapat- och friskvårdsklinik finns bara ett par hundra meter nedanför Bergshotellet på Vallmogränd 1. Det går även att få behandling här på hotellrummet vid specialbokningar.

Lisa Seliberg driver kliniken och har arbetat som legitimerad naprapat sedan 2004. Samarbete finns med Falck Healthcare.

Naprapati

Naprapater arbetar med såväl förebyggande, akutavhjälpande som rehabiliterande behandlingar av olika smärttillstånd.

Massage

Avslappning, hälsa, välbefinnande! Massage är en bra metod för att minska spänningar i kroppen och göra muskler mjuka och elastiska.

Ta behandlingen till hotellrummet

Vid behov går det även att boka behandling till rummet. Specialbokning görs då direkt med Lisa Seliberg.

Varför naprapati och massage?

Stressrelaterade besvär i axlar, nacke samt huvudvärk är vanligt förekommande i dagens samhälle. Även hos barn och ungdomar är detta vanliga besvär och då ofta på grund av för många timmar framför dataspel eller hängande över en Ipad. Ofta har man också har svårt att få tiden att räcka till i vardagen att gå iväg och få hjälp med sina besvär. Passa på att ta tag i dina besvär nu när du är ledig och boka en behandling.

Känner du kanske av ländryggen och vader de första skiddagarna. Här kan du få hjälp med både led-och muskelbesvär. Ju fortare man tar tag in en idrottsskada eller smärttillstånd desto fortare går det att lindra. Mer info hittar du på activelifeab.se.

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.