Golf

Järvsöbaden Golf

En kuperad parkbana i naturskön miljö med Pay and play och bollränna. Banan är öppen för alla, dock måste minst en i bollen ha grönt kort. Banan består av nio spelfält, tre par fyra och sex par tre hål. Banan har anpassats till de naturliga förutsättningarna. Den erbjuder både svårigheter och spännande spel, såväl för nybörjare som för avancerade spelare. Vad sägs om att spela ett par tre 180 m in mot ”Nyckelhålet” eller att slå utifrån ”Punchverandan” ned mot det gamla spetälskesjukhuset och landa 35 meter lägre, på en green 165 meter bort?!

Ljusdals GK

En trevlig och rolig park/skogsbana med 18 spelfält i naturskön miljö centralt belägen nära Köpingens centrum. Banan ligger vackert längs med älven Ljusnan, vilket gör den enkel att promenera då den är tämligen okuperad. Alla tider bokas via Min Golf.

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.