Inomhusbad

Varva avkoppling med lek och stoj

Vill du ta en paus från skidåkningen och cyklingen eller öser regnet ner? Cirka 30 minuters bilresa från oss hittar du inomhusbaden Delsbo simhall och Färila sim- och sporthall.

Färila sim- och sporthall

I Färila finns en simbassäng som är 8 x 16 meter med en vattentemperatur på cirka 29 grader. Här finns också en undervisningsbassäng på 5 x 8 meter där vattnet är cirka 33 grader varmt. För leksugna barn (och vuxna) finns vattenrutschbana, en 1 meter hög trampolin samt en 5 meter hög klättervägg. För den fikasugna erbjuder caféet enklare förtäring som pizza, toast, pirog, chips, slush, kaffe, läsk och godis. Har du glömt badkläderna? Inga problem! Här kan du både köpa badbyxor, baddräkter, armpuffar och simglasögon.

Delsbo simhall

I Delsbo finns både inomhus- och utomhusbassänger. För dig som vill koppla av finns fuktig bastu och vilrum i både herr- och damavdelning. Här finns också en kiosk där kan du köpa enklare fika som glass, bullar, godis, kaffe, te och dricka. Armkuddar och flytbälten finns till utlåning för den som behöver. Här finns även hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning.

  • Stor bassäng som är 12 x 25 meter med en vattentemperatur på cirka 29 grader.
  • Utomhusbassäng som även den är 12 x 25 meter.
  • Rund barnpool utomhus med ett vattendjup på cirka 30 centimeter.

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.