Julmarknad, Stenegård i Järvsö

Välkommen till den årliga julmarknaden, som arrangeras av Järvsö Hembygdsförening, på vackra Stenegård i Järvsö. Marknaden har även blivit omskriven som en av Sveriges 12 bästa julmarknader. Över 50 utställare finns på plats inne på träteatern samt på tre torg utomhus.   

Lokala producenter dukar upp sina försäljningsbord med delikatesser som fisk, ost, bröd, must, honung och charkuterier. Du hittar slöjd, hantverk, kläder, stickat, keramik, mattor, fårskinn och andra produkter i skinn, halmarbeten, kransar, tennarbeten, böcker, lotterier och mycket mer. Dessutom har gårdens alla butiker öppet!

Välkommen till en riktigt traditionell julmarknad där julstämningen är fullkomlig!

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.