Längdskidor

På konstsnö i magiska Hälsingeskogen

Hyr utrustning på hotellet

Strax intill hotellet finns ett 9,5 km långt spår för skate och klassisk åkning. Spåren går in i skogen och 2,5 km är preparerade med konstsnö vilket gör det möjligt att köra ända fram till påsk. Utrustning finns att hyra på hotellet och hyrs ut från 2 timmar. Rekommenderas att boka minst två dagar före ankomst. 

Pris

152 kr exklusive moms per person för fm/em

Längdskidåkning i Harsa

Ca 2 mil från Järvsö ligger även längdparadiset Harsa

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.