Må Bra Järvsö

Vi hälsar dig välkommen till oss på Må Bra Butiken, Stenegård i Järvsö. Den lilla salongen/butiken med det stora Hjärtat!

Må Bra Butiken är belägen på Stenegård i Järvsö. Vi erbjuder massage, ansiktsbehandlingar, cryoterapi, bioresonans, frekvensanalys, healing och mycket mer. För ditt välmående, en stund för dig själv, när kroppen själv får välja!

Vi är lyhörda och jobbar tillsammans med dig och just din kropp, vi vill ge dig din bästa behandling, så att du får energi, kraft och ork att gå vidare utan smärta och värk. Vi gör skillnad!

Hur känns din kropp? Känner du dig öm och stel? Kanske har du värk? Kanske känner du dig stressad, svårt att slappna av? Energilös? Känner du dig svullen och i dålig form? Har du behov av omtanke och en kick åt rätt håll? Vi hjälper dig hitta din behandling!

Hos oss ligger du på en IR-madrass under alla behandlingar. Den förstärker behandlingen genom att den avger infraröd värme. Detta påverkar blodcirkulationen, stärker immunförsvaret, reducerar smärta, lindrar inflammationer och ger en avslappnande effekt, vilket medför att behandlingarna förstärks.

Vi är medlemmar i Kroppsterapeuternas yrkesförbund och därigenom kvalitetssäkrade.

Vi har även en butik med ekologiska hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg, kosttillskott från Holistic och Nordic Superfood, five-free nagellack från Depend, Ekologiska chokladkakor från Rawchokladfabriken med mera.

Varmt Välkomna!

/Ann-sofie & Anette

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.