Må Bra Järvsö

Vi hälsar dig välkommen till oss på Må Bra Butiken, Stenegård i Järvsö. Den lilla salongen/butiken med det stora Hjärtat!

Må Bra Butiken är belägen på Stenegård i Järvsö. Vi erbjuder massage, ansiktsbehandlingar, cryoterapi, bioresonans, frekvensanalys, healing och mycket mer. För ditt välmående, en stund för dig själv, när kroppen själv får välja!

Vi är lyhörda och jobbar tillsammans med dig och just din kropp, vi vill ge dig din bästa behandling, så att du får energi, kraft och ork att gå vidare utan smärta och värk. Vi gör skillnad!

Hur känns din kropp? Känner du dig öm och stel? Kanske har du värk? Kanske känner du dig stressad, svårt att slappna av? Energilös? Känner du dig svullen och i dålig form? Har du behov av omtanke och en kick åt rätt håll? Vi hjälper dig hitta din behandling!

Hos oss ligger du på en IR-madrass under alla behandlingar. Den förstärker behandlingen genom att den avger infraröd värme. Detta påverkar blodcirkulationen, stärker immunförsvaret, reducerar smärta, lindrar inflammationer och ger en avslappnande effekt, vilket medför att behandlingarna förstärks.

Vi är medlemmar i Kroppsterapeuternas yrkesförbund och därigenom kvalitetssäkrade.

Vi har även en butik med ekologiska hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg, kosttillskott från Holistic och Nordic Superfood, five-free nagellack från Depend, Ekologiska chokladkakor från Rawchokladfabriken med mera.

Varmt Välkomna!

/Ann-sofie & Anette

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.