Padel

Sporten som passar alla, gammal som ung, atlet som bollrädd

Vad gör du utanför liftens öppettider?  Morgonträning eller kvällsaktivitet? Rolig familjeaktivitet eller tävlingsinriktade kollegor? Hos Järvsö Padel kan du spela padel inomhus året om och under bar himmel på sommaren, då finns också Anders-Pers Padel som även de har två utomhusbanor. Du kan boka speltid nästintill alla dygnets vakna timmar.

Ta med dig familjen, kompisgänget eller kollegorna och spela padel hos Järvsö Padel som ligger vid den lokala idrottsplatsen Strandvallen.

Järvsö Padel har nu slagit upp portarna till Järvsös nya aktivitetshall. Här finns fyra padelbanor; två dubbelbanor, en singelbana samt en barnbana för de mindre. Det finns äve bordtennis, lounge och kaffe för åskådarna. Under barmarkssäsongen finns två utomhusbanor, ta en promenad eller cykel och vips är du där.

I centrala Järvsö vid Järvsö Skills Park och Anders-Pers finns ytterligare en dubbel- och en singelbana under barmarkssäsongen. Banorna ligger i anslutning till den populära pumptrack banan och Anders-Pers café. En kort promenad från hotellet.

Uthyrning av padelrack samt bollar finns att hyra på båda anläggningarna.

Perfekta aktiviteten efter skidåkning eller cykling eller varför inte starta dagen på bästa sätt!

Tider hos Järvsö Padel och Anders-Pers Padel bokas på matchi.se

Om Padel

Padel är en racketsport som liknas en blandning mellan tennis och squash. Sporten är även en taktiksport vilket gör att det finns ingen typisk utövare, vem som helst kan verkligen spela. Man använder sig inte mycket av kraft och muskler, så var inte rädd att prova på. I vanligaste formen spelar man dubbel, dvs två spelare per planhalva.

Ett padelracket liknar ett lite större beachtennis-racket och bollarna är mindre trycksatta tennisbollar, vilket gör att de rör sig något långsammare.

Poängräkning är precis som i tennis, man spelar bäst av 3 eller 5 set och i ett set gäller det att vinna 6 game.

I ett game räknar man poäng följande; 0, 15, 30, 40, game.

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.