Järvzoo byter namn till Vildriket

Djurparken som mest liknar vildmark!

Vildriket (Tidigare Järvzoo) för hela familjen

Vildriket (Järvzoo har bytt namn) är en magisk och minnesvärd upplevelse för hela familjen. Det är beläget bara några minuter från Bergshotellet och är öppet året runt. På Vildriket djurpark möter du de nordiska djuren som brunbjörn, varg, lodjur, älg och ren i deras vilda vardag genom ett tre kilometer långt äventyr till fots. Njut av tystnaden och den trolska stämningen, den vilda orörda skogen och spana efter vad som rör sig i den. Längs vägen finns flera oaser där du kan sitta ner och vila, njuta av utsikten och kanske något gott att äta eller dricka. En riktig naturupplevelse som passar barn, familj och alla som är djur- och naturintresserade!

Ett besök på djurparken Vildriket – Nordens Vildmarkscenter –  är en upplevelse för hela familjen! Här möter du Nordens vilda djur på deras egna villkor i en fantastisk omgivning. Brunbjörn, varg, lo, räv och ren är bara några av alla djur du kan träffa här.

Vildriket ligger precis intill Bergshotellet och du når det på bara några minuters gångväg. Du kan förboka dina biljetter på deras hemsida eller köpa på plats i entrén. Vildriket är öppet alla dagar, året om och du tar dig genom djurparken till fots på en 3 km lång trätrottoar där du kommer riktigt nära djuren i deras naturliga miljö.

Det finns flera fika- och matställen längs vägen eller rastplatser att vila på eller njuta av utsikten. I entrén finns  en välsorterad butik med fina mjukdjur, leksaker, presentartiklar, glass, dryck och godis att köpa. Här hittar du även Rovdjurscentret som är ett kunskapscenter om de fem stora nordiska rovdjuren. Här kan du också hyra skrindor så du lätt kan ta med din packning runt parken. Hundar och andra husdjur får dock inte följa med in i djurparken men de får gärna vänta i hundgården som är till för besökarnas hundar.

Det finns alltid något att se och göra här oavsett vilken tid på året du är på besök. Så ta med hela familjen och upplev en dag i vildmarken!

Vilda konferenser på Vildriket (Tidigare Järvzoo)

Gör något annat för att upptäcka något nytt. Sittande möte i all ära men walk and talk vidgar vyerna och öppnar sinnena. Att promenera bland vargar, brunbjörnar och lodjur ger definitivt nya perspektiv. 

En konferens på Vildriket erbjuder så mycket mer än ett vanligt möte. Här blir vistelsen på ett naturligt sätt unik med en inspirerande miljö med skogen, bergen och Nordens vackra och vilda djur runt knuten. Järvzoo är en året om-destination och erbjuder mängder av alternativ av möteslokaler och aktiviteter för både stora och små grupper.

Med bra förbindelser, endast 3 timmar från Stockholm och Mälardalen och 1,5 timme från Gävle och Sundsvall är vi en perfekt knutpunkt mitt i vackra Hälsingland.

Välkomna till vildmarken!

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.