Barnens jul

Fira jul med dina barn hos oss

Fira barnens jul med oss

Julen på Bergshotellet i Järvsö handlar om barnen. Hos oss får barnen åka skidor varje dag med rullband och barnlift precis utanför hotellet. Vi bakar pepparkakor, julpysslar och klär granen, går fackeltåg till tomtemor för att lyssna på julsaga där de får dricka varm saft med pepparkakor, träffar jultomten och avslutar julen med disco. Och när de blivit lite större kanske de tar vår 6-stols expresslift upp på toppen av Järvsöbacken.

Järvzoo är förstås öppet alla dagar för de som vill bryta av skidåkningen med ett besök där. Där kan man uppleva de nordiska djuren i deras naturliga miljö. I djurparken, som mest liknar vildmark, finns nordiska djur som björn, älg, ren, myskoxe, varg och lodjur med mera.

22 December

23 December

24 December - Julafton

Fackeltåg till Tomtemor med barnens julsaga startar kl 14:00. Tomten delar ut julklapp till alla barn vid 18 tiden. Det går bra att lämna in en julklapp per barn som tomten delar ut. Med reservation för ändringar.

25 December - Juldagen

Julbordet på Julafton

Julbord är utan tvekan en av julens höjdpunkter. På julafton serverar vi ett traditionellt julbord med det allt som hör julen till. 

Hela vårt julbord är givetvis genuint och vällagat och vi använder uteslutande svenska och lokala råvaror. 

Pris för boende gäster: mer information och priser kommer under hösten

Vuxen xx kr

Barn 0-3 år gratis 

Barn 4-8 år  xx kr

Barn 9-13 år xx kr

Ankomst & sittning:  16:00 eller 19:00

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.