Våra produkter

Miljövänliga hudprodukter från EcoLogiq

Vi använder oss av EcoLogiqs hudvårdsprodukter som är tillverkade i Sverige med minimal påverkan på miljön.

Ett utbud som är sammansatt, testat, producerat och packat enligt rigorösa miljömärkesbestämmelser, för att garantera den lägsta miljöpåverkan, med högsta kvalitet. Produkterna är gjorda av råvaror med vegetabiliskt ursprung, vilket garanterar högsta möjliga miljöhållbarhet.

ECOLABEL är det europeiska miljöcertifieringsmärket som tillämpas på produkter som har låg miljöpåverkan under hela sin livscykel, från produktion till användning och efterföljande bortskaffande. Vi är glada att med dessa produkter på hotellet göra så små effekter på miljön som möjligt.

Vi använder följande produkter:

  • Smoth Hand wash
  • Hand & Body lotion
  • Soft Body Wash
  • Sensitive Shampoo
  • Caring Conditioner

Produkterna finns även till försäljning i receptionen.

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.