Affärserbjudande Järvsö

För dig som är affärsresenär och söker affärslogi och boende i tjänsten nära Ljusdal, Delsbo eller Bollnäs

Affärslogi - Boende för en person med frukost och middag för 1 795 kr

Är du affärsresenär och söker hotell, boende och affärslogi i Järvsö, Ljusdal, Delsbo eller Bollnäs? Är du säljare, servicetekniker, konsult som är ute och reser mycket och vill hitta ett modernt och funktionellt hotell? Då har du hittat rätt. 

På Bergshotellet i Järvsö bor du på ett modernt och bekvämt hotell med rymliga hotellrum och välrenommerad restaurang. Du hittar oss i Järvsö med närhet till all tänkbar service. 

På hotellet finns även praktiska kontorsplatser med ståbord för dig som behöver arbeta en stund och summera dagen och svara på mail. Behöver du ladda bilen har vi destinationsladdare för laddning. 

Brukar du normalt sett leta efter hotell och boende i Ljusdal, Delsbo eller Bollnäs? Då tycker vi du istället ska prova att bo hos oss nästa gång du är i närheten. Bergshotellet är beläget nära Ljusdal, Delsbo och Bollnäs och du tar dig snabbt till oss med bil. Från Järvsö tar det 16 minuter med bil till Ljusdal, till Delsbo 29 minuter och till Bollnäs 30 minuter med bil från Järvsö.

I vårt Affärserbjudande ingår boende en natt i enkelrum, vår härliga frukostbuffé, middag (Kvällens erbjudande), fri tillgång till bastu, fritt wifi och fri parkering med möjlighet till elbilsladdning.

Gäller vid bokning för en person/rum under söndag – torsdag utvalda veckor (ej lovveckor). Begränsat antal platser och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Betalas vid ankomst. Kan avbokas fram till 24 tim innan ankomst helt kostnadsfritt.

I erbjudandet ingår följande:

  • Boende 1 natt
  • Frukostbuffé
  • Middag Kvällens erbjudande (varmrätt)
  • Fri tillgång till bastu
  • Fritt wifi
  • Fri parkering

 

Prisexempel 1 person inkl frukostbuffé och middag vardagar

  • Dubbelrum: 1 795 kr per natt
 

För bokning ring 0651-565252 eller maila info@bergshotellet.se så hjälper vi dig.

 

 

 

Hotell och boende i Ljusdal

 


I Ljusdal finns flera olika alternativ för ditt boende. Hotell, vandrarhem eller lägenheter. Ljusdal är centralort i Ljusdals kommun och ligger i Ljusnans dalgång. Tack vare sin storlek med drygt 7.000 invånare finns det en bra infrastruktur med butiker restauranger, boende och hotell i Ljusdal. Dags att prova Bergshotellet nästa gång du söker hotell och boende i Ljusdal?

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.