Höstlov 2024

24 oktober – 3 november

Boka minst 3 nätter under höstlovet och få rabatt på boendet

Nu kör vi på Bergshotellet igång vårt höstlovserbjudande för den aktiva familjen. Boka minst 3 nätter i bekväma hotellrum till förmånligt pris. Frukostbuffé ingår.

Med vår centrala placering så finns nära tillgång till de flesta aktiviteter som Järvsö har att erbjuda under höstlovet. Cykla MTB, cykla downhill, testa pumptrack, besök Järvzoo, spela Padel eller vandra i de fina hälsingeskogarna. Det finns någonting som passar alla.

Erbjudandet gäller under höstlovet 24 oktober till 3 november, vid bokning av 3 nätter eller fler.

Kom till Järvsö på höstlovet och upplev våra fantastiska leder för MTB-cykling för alla nivåer. Här cyklar du också pumptrack och downhill, spelar padel, klättrar Järvstigen, går på Vildriket (tidigare Järvzoo) eller vandrar längs vackra leder. Här finns något för hela familjen och du når alla aktiviteter enkelt från hotellet.

Dubbelrum, 3 nätter: 4 575 kr

Ordniarie pris 1 940 kr per natt, frukostbuffé ingår

Familjerum, 3 nätter: 6 615 kr

Ordinarie pris 2 520 kr per natt, frukostbuffé ingår

Familjerum Deluxe, 3 nätter: 7 410 kr

Ordinarie pris 2 940 kr per natt, frukostbuffé ingår

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.