Järvsö MTB – premiärhelgen 2024

Välkommen till Järvsö MTB – premiärhelgen 17-19 maj!

En oförglömlig helg för familjen där hela berget andas inspirerande MTB-cykling, äventyr och outdoor! Alla som deltar (Bybor, dagsbesökare och boendegäster) kan vara med i tävling och vinna cyklar från Scott. Upplev minnesvärda dagar som väcker våren till liv med spännande MTB-kurser för barn och vuxna, nybörjare och vana cyklister. Efter dagens äventyr väntar mat, underhållning och afterbike  för hela familjen – allt i härlig våranda. Boka ditt boende nu och få en helg fylld med lärande, skoj och familjeglädje. Missa inte chansen att kickstarta våren med oss!

Boka premiärhelgen redan idag

Ta chansen och boka vår härliga premiärhelg den 17-19 maj 2024!

Helgens program

Programmet med exakta tider och specifik information mailas ut innan ankomst. Observera att alla måltider ingår för er som bokat även matpaketet. Önskar ni enbart enskilda måltider hänvisar vi till ordinarie köp i restaurangen.

Äntligen fredag

Checka in i ert förbokade boende, koppla av och känn peppen inför helgen!

Kom ni tidigt? Passa på att kika på häftiga cyklister i Järvsö Bergscykel Park eller besök populära Vildriket och den väldiga skogsparken med fascinerande djurmöten!

Finns inte tiden så ta en sväng om och utforska närområdet innan det är dags för den härliga pizzabuffén direkt från stenugnen på Bergshotellet. Buffén serveras mellan kl 17-20.

Jippie – nu blir det cykling!

Har ni hyrt cyklar och ännu inte hämtat ut dessa så börja med det.

Förmiddag: För er som vill vara med i tävlingen att vinna en cykel så hämta ut tävlingsprotokoll – se mer i rutan för Vinn en MTB från Scott! För dig som bokat cykelkurs/cykelskola är det samling vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna vid Badtjärnsområdet. Dyk upp med godkänd hjälm, en säker cykel och ett glatt humör.

Lunch: Här snackar vi pannkaksfest! Tunna klassiska, matigare med banan och amerikanska pankisar. Andra rätter finns också. Buffén serveras mellan kl 11-14.

Efter lunch: Samling vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna vid Badtjärnsområdet. Nu hoppar vi upp på sadeln igen då det är dags för cykeltur på Järvsös häftiga MTB-leder. Olika nivåer och grupper tilldelas.

Middag: Här serveras en härlig hamburgerbuffé mellan 17.00-19.00.

Afterbike & aktivitetsområde för hela familjen: kl 15.30 – 19.00. Superskoj för både barn och vuxna! Se separat ruta.

Minidisco med Loa: Mellan kl 19-20 är det de dags för de mindre barnens stora favorit – Minidisco! Det här sker inne på Bergshotellet och har vi tur så kanske vi får dansa med maskoten Loa! (rek ålder 3-8 år).

Mer rolig cykling och äventyr!
Vakna utvilad och fylld av glädje från gårdagen. Utforska roliga pump tracks, testa och kika på spektakulär Dirt bike-cykling, testa den spännande Via Ferratan eller lär dig mer om de nordiska djuren på den väldiga skogsparken Vildriket!

Utcheckning och lunch. Lunchen serveras mellan kl 11-14.
Hemfärd med drömmar om nästa års premiärhelg i Järvsö!

Afterbike för hela familjen på vår soldränkta (ja oftast!) terrass

Aktivitetsområde för alla!
Det roliga aktivitetsområdet är öppet och gratis för alla lördagen 18 maj, bybor, dagsbesökare såväl som boende gäster! Mat och dryck köpes på plats (om du inte förköpt matpaketet).

Aktivitetsområdet pågår vid Bergshotellets terrass och innehåller massor av skoj med start 15.30: Afterbike för hela familjen med underhållning av populära magikern Jakob Ljungkvist, DJ, barnens drinkar och glass  – samtidigt kan man testa på den flowiga leden LillBabs med rullbandet igång, spännande klättervägg för hela familjen och bungyrun – tävla vem som kommer längst! Kl 17.00 på Afterbiken drar vi de lyckliga vinnarna av en vuxen Scott-MTB och en barn Scott-MTB. Missa inte din chans att vinna!

En smarrig hamburgarbuffé serveras mellan kl 17-19. Vi har dessutom beställt molnfritt och härlig kvällssol!

Magikern Jakob Ljungkvist

Håll i hatten – här blir det skoj! En fartfylld show på afterbiken för hela familjen med mycket humor och publikmedverkan från en av landets bästa trollkonstnär och underhållare!

SUPERTÄVLING

Vinn MTB-cyklar från Scott!

Alla (bybor, dagsbesökare och boende gäster) som deltar på lördagen har chansen att vinna en Scott Bike Scale 965 vuxen (värde 15 995 kr), eller Scott Bike Roxter 20 barn (värde 5 716 kr).

Allt detta ingår i paketen för
Järvsö MTB – Premiärhelgen

Välj mellan att boka aktivitetspaket, matpaket eller båda för en riktigt härlig helg!

Aktivitetspaket

Pris aktivitetspaket 695 kr per vuxen / 495 kr per barn (4-13 år.)

Cykelkurs och cykelskola
  • Lär dig grunderna i lekfull MTB-cykling.
  • Så checkar du din cykel - säkerhet och trygghet.
  • Lär dig tekniken som tar dig till nästa steg.
Cykeltur med erfarna guider
  • Utforska Järvsös välkända MTB-leder. Här finns alla nivåer.
  • Få värdefulla utflyktstips från lokala experter.
  • Upplev den storslagna skogen, naturen och utsikterna.
  • Inkluderat Trailpass för hela systemet av MTB-leder.
Familjevänlig underhållning
  • Rolig afterbike för hela familjen med uppträdande på Bergshotellets terrass.
  • Barnens favoritmaskot LOA har disco med alla barn.
  • Aktivitetssområde med massor av skoj för hela familjen.

Matpaket

Pris matpaket 795 kr per vuxen / 395 kr per barn (4-13 år.)

Måltider på Bergshotellet

Vandring i Järvsö - bergshotellet.se

Spännande tillval – bokas direkt via Destination Järvsö

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.