Novembermys

Njut av naturen och lugnet alla dagar 5 november - 28 november 2023

Boende, frukost & middag för 2 385 kr

Dags för novembermys?

Njut av naturen och lugnet och vila upp dig på vårt bekväma hotell. Just nu bokar du dubbelrum i en natt inklusive frukost och fyra rätters middag för två personer för endast 2 385 kr. Erbjudandet gäller söndag 5 november till torsdag 28 november 2023 och går att boka redan nu.  

En perfekt årstid för vandring

Medan många kanske föredrar att vandra under de varmare månaderna på året, så tycker vi på Bergshotellet att höstsäsongen är den absolut bästa årstiden för att vandra i Järvsö. Luften är ren och krispig och naturen känns lite extra nära när den långsamma övergången från sommar till vinter är så påtaglig.

Sammanfattat ingår följande för två personer:

  • Boende i dubbelrum 1 natt
  • Frukostbuffé
  • Ankomstfika
  • Fyrarätters middag
  • Fri tillgång till bastu
  • Fritt wifi
  • Fri parkering 

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.