Vardagserbjudande

Vardagserbjudande – prisvärd skidåkning

Vardagar i Järvsö betyder nypistat och lugnt i skidbackarna. Du får uppleva lyxen att slippa köerna till liftarna, du njuter av god mat och dryck i vår restaurang och du åker skidor till bästa pris!

Även längdskidspåren både vid hotellet och i Harsa ligger nypreppade och väntar på dig och Vildriket, som du hittar precis intill hotellet, har öppet året runt och bjuder på en tre kilometers naturupplevelse till fots för dig som är djur- och naturintresserad.

Med vårt ski in – ski outläge, skishop i huset samt ett skidrum med pjäxtork för din utrustning är vi ett funktionellt hotell för skidåkaren.

Gäller söndag – torsdag veckorna 2–6 samt vecka 11–15 2025

Erbjudandet innehåller boende söndag – torsdag i bekväma hotellrum med torkskåp i varje rum, frukostbuffé och gratis liftkort för barn upp till 6 år.

Gäller vid bokning av minst två nätter. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Begränsat antal platser.

Priser för två nätter inkl frukost:

Dubbelrum: 2 900 kr

Familjerum: 4 400 kr

Familjerum Delux: 5 100 kr

I erbjudandet ingår

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.