Barnens jul

Fira jul med dina barn hos oss

Fira barnens jul med oss

Julen på Bergshotellet i Järvsö handlar om barnen. Hos oss får barnen åka skidor varje dag med rullband och barnlift precis utanför hotellet. Vi bakar pepparkakor, julpysslar och klär granen, går fackeltåg till tomtemor för att lyssna på julsaga där de får dricka varm saft med pepparkakor, träffar jultomten och avslutar julen med disco. Och när de blivit lite större kanske de tar vår 6-stols expresslift upp på toppen av Järvsöbacken.

Järvzoo är förstås öppet alla dagar för de som vill bryta av skidåkningen med ett besök där. Där kan man uppleva de nordiska djuren i deras naturliga miljö. I djurparken, som mest liknar vildmark, finns nordiska djur som björn, älg, ren, myskoxe, varg och lodjur med mera.

Vi planerar att genomföra alla aktiviteter för barnen under 2021, med reservation för eventuell avrådan under nuvarande situation med coronaviruset.

22 December

23 December

24 December - Julafton

Fackeltåg till Tomtemor med barnens julsaga startar kl 14:00. Tomten delar ut julklapp till alla barn vid 18 tiden. Det går bra att lämna in en julklapp per barn som tomten delar ut. Med reservation för ändringar.

25 December - Juldagen

Julbordet

Julbord är utan tvekan en av julens höjdpunkter och vi står med ena foten i det traditionella och den andra i det moderna och nyfikna. På julafton serverar vi i år ett sittande julbord med det bästa från från våra bufféer serverat vid bordet. Ni väljer själva vad ni vill ha från en meny där både julrätter och våra populära gourmeträtter ingår.

Hela vårt julbord är givetvis genuint och vällagat och vi använder uteslutande svenska och lokala råvaror. 

Ankomst & sittning: 13:00, 16:00 eller 19:00