Veckans
lunchmeny
Vi har öppet dagligen med frukost, lunch och middag. Vi serverar lunchbuffé varje dag, måndag-fredag 11.00–14.00 lördag, söndag och helgdag 11.30-14.30. På lunchbuffén serverar vi en varmrätt, ett vegetariskt alternativ, salladsbuffé, pannkakor med sylt & grädde samt smör & bröd, bubbelvatten, kaffe och liten kaka.
LUNCHBUFFÉ V 22
VUXEN 159 KR • BARN 0–3 ÅR GRATIS • BARN 4–8 ÅR 70 KR • BARN 9–13 ÅR 90 KR
Måndag
Kalvfärslimpa med svartvinbärsgräddsås, lingon och hemlagat potatismos
VEGETARISK
Mozzarella gratinerad makaronigratäng med tofu, ärtor och purjolök
Tisdag
Stekt rimmat fläsk med löksås, rostad broccoli och kokt potatis
Lättrimmad sejryggfilé med vitvinstuvad bladspenat och potatispuré
VEGETARISK:
Friterad potatisgnocchi med ruccola, betor, Chevréost och balsamiqo
Onsdag
Skånsk kalops (på svensk fransyska) med rödbetor, timjan rostade morötter och kokt potatis
Dessert: Onsdagspaj med vaniljsås eller kockens val
VEGETARISK:
Fried rice med soja/sesamsås, gochujang chili och stekt ägg
Torsdag
Kebabfärsbiffar (på nötfärs) med vitlökssås, tomatsalsa och klyftpotatis
VEGETARISK:
Stekt Socca (kikärtspannkaka) med picklad rödlök, burrata, balsamiqo och örter
Fredag
Tacobuffé, fajitas, tacofärs, guacamole, salsa, nachos och tortillabröd
VEGETARISK:
Grönsakslasagne med ratatouillegrönsaker och cheddar béchamelsås
Lördag
Kycklingspett med jordnöt/cocosmjölksås och kryddat ingefärsris
VEGETARISK:
Spagetti med sotade ärtor, mynta, citron och persilja
Söndag
Helstekt fläskfilé ”Charlemagne” med svampsås, bearnaisesås och rostad potatis
VEGETARISK:
Stekt Socca (kikärtspannkaka) med picklad rödlök, burrata, balsamiqo och örter
FRÅGA OSS GÄRNA OM EVENTUELLA ALLERGIER