Laddstationer för elbil

Oroa dig inte för räckvidden

Nu kan du sova gott under tiden som din elbil får ny energi. På Bergshotellet erbjuder vi destinationsladdning för våra gäster.

För att möta den ökade mängden elbilar och laddhybrider som våra gäster tar sig fram med satsar vi nu på utökat antal laddstolpar. Nu kan du tryggt och miljövänligt komma till oss och samtidigt ladda din bil. Betalning sker enkelt med EasyPark-appen eller med Eways laddkort.

Så här fungerar det

Våra laddstationer är uppsatta och sköts av den oberoende laddoperatören Eways. De är belägna på parkeringen precis nedanför hotellet på parkeringsplatsen precis innan uppfarten mot baksidan av hotellet mot cykel- och skidrummet. Vi erbjuder laddhjälp dygnet runt året runt. Eways sköter all kundservice om du behöver hjälp. Du använder egen laddsladd för att ladda din bil. Vi ber dig att endast använda laddplatsen under tiden din bil får påfyllning av el – när du har fullt ber vi dig flytta på bilen. Du behöver inte boka tid för laddning utan du laddar enkelt vid ledigt ladduttag.

Vid problem eller frågor med laddstoplarna, ring eways på +46 10 121 94 00

Laddningshastighet och priser

Vi erbjuder destinationsladdning med 1-fas 16 A vilket är 3,7 kW, vilket ger upp till ca 2 mil/timme.

Du betalar för elen och parkeringsplatsen ingår i priset.

Betalar du med EasyPark eller med Eways laddkort debiteras du med 3 kr per kilowattimme

Betalningsalternativ

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.