Våra rum

Sov gott mitt i backen

Vi har rum som passar de flesta

I våra rum finns det gott om plats för upp till sex personer.
Perfekt för den stora barnfamiljen.

Nedan kan du hitta rummet som passar er.

Dubbelrum

2+1-bäddsrum | Boyta: 19 kvm

Vårt minsta rum mäter 19 kvm och har plats för 3 personer. Här erbjuder vi en dubbelsäng och en enkelsäng som fälls ut från vägg. Ett charmigt rum för paret eller den lilla familjen. Rummet har en sittgrupp med två fåtöljer och balkong (rum 309 och 310 har ej balkong). De nytillverkade sängborden i 100-årig järvsöfura från kyrkön och det vackra överkastet i linne från linväveriet i Växbo ger ett vilsamt rum som vi hoppas doftar Järvsö.

✓ Dubbelsäng
✓ Väggmonterad viksäng
✓ Två fåtöljer och bord
✓ Badrum med dusch
✓ Torkskåp
✓ Balkong / terrass / altan
 

Familjerum

4+1-bäddsrum | Boyta: 25 kvm

Plats för 4-5 personer. Här sover man i en dubbelsäng, en enkelsäng, en väggmonterad viksäng och en något mindre bäddsoffa (140 x 200 cm).

Ett mycket prisvärt rum med en vilsam inredning. Förvaring både i dubbelgarderob och stora sänglådor. Bra att veta är att det också finns ett stort skid- och cykelrum på plan 1 för hotellets gäster att lämna sin utrustning i. Rummen är vilsamt inredda med färg och form från Järvsö förr och nu.

✓ Dubbelsäng + enkelsäng
✓ Väggmonterad viksäng
✓ Bäddsoffa
✓ Två fåtöljer och bord
✓ Badrum med dusch
✓ Torkskåp
✓ Balkong / terrass / altan

Familjerum+

3+2-bäddsrum | Boyta: 29 kvm

Ett rymligt hörnrum på 29kvm för den större familjen! Här finns det gott om plats för 5 personer, med en dubbelsäng, en enkelsäng som fälls ut från vägg och en skön bäddsoffa för två personer är det här generösa rummet något att längta till!

Med 100-årig Järvsöfura i sängborden, linnetextilier och en tonad linblomsblå vill vi skapa ett vilsamt rum där det finns plats att både sova och umgås.

✓ Dubbelsäng
✓ Väggmonterad viksäng
✓ Bäddsoffa
✓ Två fåtöljer och bord
✓ Badrum med dusch
✓ Torkskåp
✓ Balkong / terrass / altan

Familjerum Deluxe

4+2-bäddsrum | Boyta: 33 kvm

Det här är vårt största rum, här finns plats för upp till 6 personer att både sova och umgås. Med en dubbelsäng, våningssäng med bred underslaf och normalbred överslaf, samt en skön bäddsoffa för två blir det här ett lyxigt boende. Perfekt hotellrum för barnfamiljen.

Familjerum Deluxrum är ett hörnrum med fönster och balkong ned mot dalen och byn. Med sängbord av 100-årig järvsöfura, linöverkast och kvalitets armaturer hoppas vi ge dig en känsla av Järvsö både förr och nu.

✓ Dubbelsäng
✓ Familjesäng (90+150cm)
✓ Bäddsoffa
✓ Tre fåtöljer och bord
✓ Badrum med dusch
✓ Torkskåp
✓ Balkong / terrass / altan

Barnvänligt familjehotell

Hotellet ligger på Öjebergets sydsida, bara 500 meter från Järvsö centrum och med Järvsö Bergscykelpark och Järvzoo direkt utanför dörren. Här får du bo i ett nybyggt bike-in, bike-out-hotell utrustat för hela familjen. Med en restaurang, en shop och cykeluthyrning och bra förvaringsmöjligheter för din utrustning i samma byggnad blir din vistelse hos oss både bekväm och enkel.

Hotellets facilitieter

Hotellet och våra hotellrum är utrustade med följande faciliteter som ni får använda fritt. Rum 309 samt 310 saknar balkong/terrass/altan 

Frukost ingår
Dagstäd
WC / Dusch
Torkskåp
Tillgång till bastu
WiFi
TV
Balkong / Terrass / Altan
Skid / Cykelförråd
Parkering
Restaurang
Bar
Lekhörna
Rum för husdjur
Arbetsplats/skrivbord