Cykla pumptrack i Järvsö

Har du någonsin provat att cykla pumptrack? Inte, då är det verkligen dags. Det är dessutom gratis för alla. Vi har en Pumptrack med Bowl som passar alla från nybörjare till mer avancerade samt en Dual Pumptrack som passar bäst för dem med lite mer erfarenhet. Passa även på att träna upp tekniken i vårt teknikträningsområde i Järvsö Skills Park.  Ta med egen cykel eller hyr en Pumptrackcykel hos Järvsöguiderna i centrala Järvsö.

Två riktiga, professionella pumptracks

Järvsö Skills Park erbjuder två pumptracks och ett teknikträningsområde. Pumptracksen är byggda av Velosolutions och bjuder på en unik design och kvalité på asfalt – de är roliga för allt med hjul och för alla åldrar. Kick bikes, balanscyklar, bmx-cyklar, mountainbikes, skateboards eller cyklar som är specialgjorda för pumptrack-cykling.

I teknikträningsområdet finns det olika hinder där du övar upp dina färdigheter i olika svårighetsgrader – allt för att göra dig till en bättre cyklist!

Den ena pumptracken har en bowl i mitten och är ritad för att utmana din kreativitet – roliga linjer och sköna hopp blandat med suget i magen när du pumpar runt på banan . Järvsö pumptrack är så rolig att man aldrig vill gå hem.

Cykla med familjen och vänner

Dualbanan består av två identiska banor där kan du utmana någon i familjen, en kompis eller varför inte chefen på konferensen – snabbt och fartfyllt – det är dessutom roligt att se på för de som väljer att vara åskådare.

Och tro inte att detta bara är för tonåringar. Vi har barn från 2 års ålder som cyklar i våra pump tracks. Och den, ännu så länge, äldste person vi har hört talas om som cyklat är över 70 år. Enligt ryktet på byn.

Vid slutet av dagen då det är dags att vända hem står våra pizza- och glassbufféer uppdukade så ni kan fylla med energi igen. Njut på vår soliga altan och om barnen fortfarande har ork kvar, ja då finns ju våra barnleder precis utanför hotellet med full uppsikt för dig som förälder. 

Pumpa dig runt och känn suget i kurvorna – det är beroendeframkallande!

Cykelhyra

För att hyra en cykel för pumptrack så kan du kontakta uthyrarna nedan. 

Järvsö Guiderna

Tel: 076-054 34 64
www.jarvsoguiderna.se   

Järvsö Cykelservice           

Tel: 076-800 32 11
www.jarvsocykelservice.se

                    

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.