Konferens med övernattning

Bo bekvämt i samband med din konferens

Konferens med övernattning är oöverträffat för att skapa teamkänsla i en grupp eller ta era utmaningar till nästa nivå. Utveckla tankar, göra klart affärsplanen, umgås, ät, drick och skratta tillsammans. Och varför inte passa på att cykla cross country på våra nybyggda leder som passar både nybörjare och mer erfarna eller åka skidor i Järvsöbacken? 

Våra olika rumstyper

Gott om alternativ

I våra rymliga och funktionella rum på 19-33 kvm finns det gott om plats för upp till sex personer.
Samtliga våra rum har torkskåp så du kan torka blöta kläder efter en dags skidåkning eller cykling. Och de flesta rum har även balkong. 

Budget eller lyx?

Tack vare vår bredd avseende antal bäddar i varje rum kan du välja budgetboende och bo 2-4 personer i många rum.  Vill du lyxa till det lite så bor ni 1-2 personer i varje rum.

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.