Aktiv konferens i Järvsö, Hälsingland

Aktiv konferens med övernattning i Järvsö, Hälsingland

Aktiv konferens med övernattning är oöverträffat för att skapa teamkänsla i en grupp eller ta era utmaningar till nästa nivå. Utveckla tankar, göra klart affärsplanen, umgås, utöva en rolig aktivitet ihop, äta, dricka och skratta tillsammans.

Här konfererar ni mitt bland alla aktiviteter, med rymliga rum med torkskåp, flera olika konferenslokaler, restaurang där Hälsingland möter världen, hyra och förvaring av cyklar och skidor i huset. 

Bergshotellet i Järvsö är beläget i underbara Hälsingland. Helt enkelt den perfekta platsen för din aktiva konferens med övernattning. Här hittar ni aktiviteter som MTB-cykling och  skidåkning som passar alla nivåer.  I Hälsingland finns många lokala producenter av grönsaker, fisk, kött och mejeriprodukter, som vi försöker ta till vara på så långt det är möjligt i vår restaurang. Landskapet Hälsingland är beläget i södra Norrland och gränsar till Gästrikland och Dalarna. Visste du förresten att Hälsingland är ett inbyggarnamn och har betydelsen ”hälsingars land”? Kommer du hit på er nästa aktiva konferens lovar vi att att det blir ”ditt land”! 

Söker ni en aktiv konferens med övernattning och roliga aktiviteter nära Stockholm eller konferens utanför Stockholm då har du kommit rätt.

Ni är självklart välkomna till Bergshotellet för er konferens men ibland kan man behöva variation eller vill vara i en annan typ av miljö. På Järvsöbaden, som funnits sedan 1905, finner ni en historisk anrik miljö perfekt för er nästa konferens. Vill ni ha konferens med SPA? Då vill vi tipsa om Orbaden Spa & Resort som är beläget cirka 20 minuter från Järvsö. Orbaden är känt som Hälsinglands Riviera och har varit känt som badort i 100 år. 

Erbjudanden - Konferens i Järvsö