Instruktör eller guide

Är du nybörjare eller vill du ta ditt cyklande till en ny nivå med hjälp av en kunnig instruktör? Eller vill du låta en kunnig guide visa dig och ditt sällskap runt på de leder som finns? Kanske vill du kombinera instruktion med guidning? Då ska du hyra in en instruktör eller guide för dit nästa cykeläventyr.

Dessutom blir det en rolig aktivitet för familjen, kompisgänget eller konferensen, som passar både nybörjare och mer erfarna vana cyklister.

Om du hyr in en instruktör kan du beroende på vilken nivå du är på lära dig mer om utrustning, säkerhet och regler i skogen. Genomgång av cykeln; bromsar, växlar, däck och dämpare. Teknikträning som växla, viktfördelning på cykeln och bromsteknik. Du får även lära dig mer om uppförs och nedförscykling samt framhjulsluft.

Är du en erfaren cyklist kanske du vill lära dig mer om hur du blir bättre och snabbare, och samtidigt cykla kontrollerat både uppför och nedför. Eller varför inte få tips, råd och träning i hur du tar kurvor bra samt hur du tar dig över stock och sten på ett bra sätt. Kanske vill du lära dig mer om switchbacks, drop och hopp samt hur du lär dig hitta rätta linjen uppför eller utför?

Här nedan hittar du kontaktuppgifter till guider och instruktörer. 

Boka instruktör eller guide

Vill du boka instruktör eller guide själv så kan du göra det genom att kontakta något av följande företag.

JBP (Järvsö Bergscykel Park)
info@jarvsobergscykelpark.se
0651 – 76 91 92

Järvsöguiderna
info@jarvsoguiderna.se
070 – 930 04 87

Just nu kan du boka instruktör för följande cykelformer

Fyll i din E-post nedan

Så får du ett bekräftelsemail du behöver godkänna.

Supertävling! Vinn MTB-cykel från Scott!

För dig som deltar i Järvsö MTB Premiärhelgen 18 maj har du också möjlighet att vara med i en superfin tävling där du kan vinna grymma Scott MTB-cyklar, vi lottar ut en vuxencykel och en barncykel.

Fina cyklar!
Vi lottar ut en Scott Scale 965 till ett värde av 15.995 kr, samt en Scott Roxter 20 barncykel till ett värde av 5.716 kr. Se mer information om cyklarna lite längre ner.

För att delta i tävlingen behöver du:

Hämta ut tävlingsprotokoll vid Cykla Järvsös starthubb för MTB-lederna mellan 09.00 – 09.30 på lördag 18 maj.

Besök sedan följande tre stationer i valfri ordning mellan 09.00-15.00:

Lämna in ditt tävlingsprotokoll senast kl 16.00 i receptionen på Bergshotellet.
Vinnarna dras under vår After Bike 15.30-17.30 på Bergshotellet. Vinnarna presenteras ca kl 17.00. Du måste vara närvarande på plats personligen.

Vi blir extraglada om ni fotar och filmar när ni cyklar, njuter på afterbike och har en härlig tid samt publicerar detta på Instagram (inlägg & stories) med taggarna: #järvsömtbpremiärhelgen @jarvso @bergshotellet @cyklajarvso.