Cykling

Cykla MTB, downhill och pumptrack i Järvsö

Nu gör vi cyklingen i Järvsö ännu mer anpassad för hela familjen, barn och nybörjare. Fram till oktober 2023 bygger vi totalt 60 km leder för MTB-Cross Country. Vi bygger gröna, blåa och röda leder så att alla i hela familjen, oavsett ålder eller kunskapsnivå, ska hitta sin favorit. 

Vill treåringen cykla i skogen på sin springcykel, femåringen cykla sin första tur i skogen eller vill du ta med ettåringen i cykelkärra? Då kan du prova den gröna leden Järvsöbaden Badtjärn som är bred, slät och flack. 

Eller vill de i familjen, som cyklat den gröna leden, få lite mer utmaning och prova vår nya blåa led Badtjärns Blåa som ger både uppförsbackar och härliga utförsbackar?

Varför inte låta barnet som cyklat mycket få en riktig utmaning och cykla den röda Skästrabergsleden som är 11 km lång med varierande cykling?      

Järvsö bjuder på cykling för alla och är en perfekt bike park för MTB / cross country, pumptrack och downhill. Eftersom Bergshotellet är beläget så gott som i mitten av alla cykelaktiviteter, behöver du inte begränsa dig när du bor hos oss.

Du kan cykla MTB / cross country på våra leder, prova på våra pumptracks och teknikträningsområde i Järvsö Skills Park eller enkelt rulla ner till liften för en dag med downhill i Järvsö Bergscykel Park. Och om det låter för intensivt så kan du även cykla på landsväg (Road Bike), Gravel eller mer stillsamt med picknickkorgen och familjen på en vanlig cykeltur.

 

Våra aktiviteter inom cykling och MTB